Freshz Forward - de meest sympathieke horecaleverancier van Nederland

Je bestelling afgeleverd wanneer het jou uitkomt

Freshz Forward streeft naar een perfecte bezorging. We zorgen ervoor dat bestellingen op het gewenste moment worden afgeleverd. Een speciaal verzoek? We denken graag mee over de best passende oplossing. 

Meer dan 300+ restaurants hebben zich aangesloten in één jaar tijd

water-en-brood

Zo werkt ons bestelproces

Gesprek over je wensen

Plaats je bestelling

Bepaal je levermoment

Tot in de koelkast bezorgd

Je medewekers kunnen aan het werk

Plaats een nieuwe bestelling

Horecaleverancier die je vooruit brengt

Om je vooruit te brengen streven we naar een perfecte service! Een goede levering is bij ons van groots belang. Om ervoor te zorgen dat je met dagverse producten jouw klanten kan verrassen hebben we een aantal regels waar wij iedere dag mee werken. Alles voor die ene stap vooruit! 

Freshz Forward is de horecalevernacier die je vooruit helpt

Leverdagen: 6 dagen per week

Freshz Forward levert zes dagen in de week. We maken gebruik van eco-routes; met zo min mogelijk kilometers worden alle bestelling op tijd bezorgd. Dit doen we in een ochtend en een middag shift. We voorzien restaurant dagelijks van de beste kwaliteit versproducten.

Ochtendlevering: 07:30 tot 12:00 uur
Middaglevering: 12:30 tot 17:30 uur
Zes dagen per week, zondag alleen in overleg

Bezorg garantie

We garanderen dat we onze bestellingen leveren tussen de afgesproken start- en eindtijd. Onverwacht een kleine vertraging? Dan laten we dit altijd netjes weten door een bericht te sturen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, wel zo makkelijk.

Freshz Forward levert 99% van alle bestelling op tijd bij de restaurants. We zetten tijdens spitsuren extra middelen in om alles op tijd te bezorgen.

Eigen bezorgers

Freshz Forward heeft de bezorging helemaal in eigen beheer. We selecteren onze bezorgers allemaal zelf. We leiden ze op en zodat ze precies weten wat er van ze wordt verwacht. Zo willen we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken! We garanderen de kwaliteit tijdens het vervoeren van de producten, bijvoorbeeld door gekoelde ruimtes. 

Geen statiegeld

We leveren onze producten in statiegeld verpakkingen. Echter rekenen we hier geen kosten voor. Jij vertrouwt op Freshz Forward, dus vertrouwen we ook op jou! Het scheelt niet alleen geld maar ook tijd, doordat we geen extra controles hoeven uit te voeren bij leveringen. Laat lege kratten zich niet opstapelen, de bezorger neemt deze de volgende keer mee.

Bezorging met feestdagen

Bestellingen op feestdagen worden altijd de eerstvolgende leverdag bezorgd. In overleg is het mogelijk om bestellingen wel op feestdagen te ontvangen. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers. Ze helpen je graag! 

Afleverbon per mail

Wist je dat de afleverbonnen gemakkelijk zijn terug te vinden? We sturen ze per mail. Het is een dubbele controle; zowel voor jouw als voor onze bezorgers. We kijken of je alle producten hebt ontvangen en voorkomen een misverstand.

Vraag de online brochure aan van Freshz Forward

Ontdek in de brochure wat wij als horecaleverancier voor jou kunnen betekenen.

  • Kom erachter hoe wij jou vooruitbrengen
  • Een greep uit ons assortiment
  • Meer over onze service en bezorging
  • Hoe we topkwaliteit garanderen
  • Wat verantwoord ondernemen voor ons betekent